Tänään on pussikuurin viimeinen päivä. Huomisesta alkaen siirrytään vähän isompaan kcal määrään. 800 kcal/päivä ei ole paljoa sekään, mutta nyt saamme syödä edes vähän. Tällä viikolla on ollut vähän nälkä iltaisin tai oikeammin nukkumaan mentäessä. En oikein tiedä mistä se johtuu, mutta epäilen sen johtuvan siitä, että unohdin syödä kahtena päivänä yhden pussin. Aikatauluni oli niin kiireinen, että ruokailuajat venyivät ja siis se "iltapalapussi" jäi syömättä. Muuten ei ole ollut ongelmia.

Täytyy kyllä myöntää vaikka pelottaakin siirtyminen tavallilseen ruokaan, että kyllä vieläkin tekee leipää mieli. Oli tuossa sellainen jakso, jossa mietin, että onko sitä nyt pakko syödä ollenkaan. Suunnittelin jo, että syön lopun ikäni vain pussiruokia. Tämä vaihtoehto ei liene suositeltavaa : )

Olen yrittänyt muuttaa suhtautumistani ruokaan. Olen pohtinut paljon niitä asioita miten ennen söin. Kuulostaa, että siitä olisi jo useita vuosia vaikka todellisuudessa siitä on vain tuo kymmenen viikkoa. Toivon, että olen saanut tehtyä ulkoisten muutosten myötä myös sisäisiä muutoksia.