Mistäköhän aloittaisin? Viimekertaiseen kirjoitukseen olin laittanut, että olen aallon pohjalla. Sieltä on noustu ja vajottu säännöllisen epäsäännöllisesti sinne takaisin. Välillä tämä urakka tuntuu niin ylitsepääsemättömältä, mutta taas seuraavana hetkenä puhkun intoa urakkani suhteen. Mistä tämä johtuu? Se ei voi vain olla naisen mielen ailahteluja.

Laihdustusryhmä loppui virallisesti 27.1., mutta meille annettiin mahdollisuus pitää ryhmämme ja kokoontua ravitsemusterapeutin johdolla kerran kuukaudessa. Kaikki tartuimme auliisti tilaisuuteen ja eilen kokoonnuimme viimeksi. Tähän on pakko laittaa mieten hienosti olemme tiputtaneet kilojamme ryhmässä. Meitä oli eilen paikalla 11 hlöä ja yhteenlaskettu painon pudotus oli 286 kg. Ajatelkaa miten paljon. Montako voipakettia se onkaan?

Oma painoni oli alimmiillaan 131,4 kg ja nyt se on noussut 135,8 kg. Olen yrittänyt pitää painoni nousematta, mutta yllättävän helposti se kipuaa. Eilisessä ryhmässä meidän piti tehdä tavoitteet ensi kerralle ja omani on, että painoa ei saa tulla yhtään lisää. Seuraava kerta on 9.6. Hieman jännittää kuinka saan painoni pidettyä.

Huomasin kuluneen kuukauden aikana, että jos en syö säännöllisesti (5 kertaa/päivä) niin ilta syömiset lipsuvat ja pahasti. Aamuisin minulla ei ole oikein nälkä ja tykkään nukkua mahdollisimman pitkään. Pakko on kuitenkin töihin nousta ja kiireessä on aamupala helppo jättää syömättä. Lounas taas on niin helppo kun käyn työpaikkaruokalassa syömässä, missä on kaikki valmiina ja erittäin edulliseen hintaan. Toivosinkin, että joku tekisi kaikki ne ruuat myös kotona. Kotona jää niin helposti kasvikset laittamatta. Keitto ruuissa se ei ole ongelma, koska löysin kaupan pakastealtaasta keittovihannes sekoituksen missä on perunaa, porkkanaa, lanttua ja purjosipulia. Tähän seokseen kun lisää sei- ja lohikuutioita samasta altaasta niin kyllä on hyvää (suolaa, tuoretta tilliä, sitruunapippuria). Lisäsin tähän pakastealtaan aarteeseen eri mausteita ja jauhelihaa niin sekin oli hyvää perusruokaa.

Tämä kirjoittaminen auttoi taas hieman selvittelemään ajatuksia, joten tästä jatketaan. Olen vielä täällä, enkä suinkaan enää ihan aallon pohjalla.