Tänä aamuna rohkaistuin ja kävin vaalla. 137,4. Onneksi oli tippunut. Taisi se sitä nestettä olla. Vaikka lupasin (itselleni), että syön terveellisesti juhlimisen jälkeen on herkku päivässä -sääntöni vähän rakoillut. Eilen nautin, tuulesta huolimatta, ihanan pehmis -jäätelön ja kotona vielä suklaata ja Kingis -jäätelön.

Olen kovasti väittänyt, että suurin heikkouteni on suklaa. Olen nyt kuitenkin huomannut sellaisen seikan, että kaikki syömiseni ovat kausiluonteisia. Nyt kesällä (säästä riippumatta) voisin syödä monta jäätelöä päivässä. Suklaan syöminen jää, ehkä vähän vähemmälle näin kesäisin. Ero kylläkin voi olla niin pieni, että sitä ei sivullinen erota : ) Limppari on oikeastaan sellainen, mitä tulee nautittua ympäri vuoden. Suosikki limpparini on Dr Pepper. Se ei ole edes vähäkalorista vaan täyttä sokeria ja sitten ne ruojat laittoivat sen vielä 1,5 litran pulloon. No tästäkin asiasta on pitänyt tehdä itselle sääntö. Dr Pepper on minun "perjantaipulloni" ja sen (1,5 l) tulee riittää siltä osin koko viikonlopuksi. Vähäkalorisia limppareita nautin kyllä päivittäin. Tiedän, että se ei ole terveellistä, eikä hyväksi hampaille, mutta se vie sitä imelän tuskaa. 

Kotona oleva vaakani näyttää vähän enemmän kuin sairaalan vaaka (uskon ainakin). Ensi tiistaina kun on laihdutusryhmä, meinasin viedä oman vaakana mukaan katsoa tarkat lukemat. Sitten voi paremmin tarkkailla tilannetta. Edellisellä kerralla otin tavoitteekseni sen, että yhtään ei ole tullut takaisin. Vähän pelottaa miten käy. Lauantaina olisi syntymäpäivä juhlat taas, missä "joutuu" syömään herkkuja. Yritän pitää malttia yllä. Pitäkää peukkuja, että onnistun.