Kuten sivupalkistakin voi huomata on taas tullut kiloja. Voitte uskoa, että suututtaa vaikka pieni aavistus asiasta olikin. Tässä vaiheessa on taas motivaatio kadoksissa ja ruokailutavat enemmän kuin pielessä. Olenko menossa ojasta allikkoon? Kun minua ahdistaa tämä painon nousu niin fiksuna likkana syön vaan lisää. Onko mitään järkeä? Kuinka saisin itseni motivoitumaan? Tein tiistaina punnituksen jälkeen suunnitelmia, joista ensimmäinen oli sellainen, että syön vain tämän tiistai-iltapäivän herkkuja. Toinen suunnitelmani oli, että syön tiistain ja keskiviikon herkkuja. Kolmas suunnitelma alkoi muotoutua eilen iltapäivällä, joka oli, että syön tämän viikon herkkuja ja maanantaina rupean toimimaan oikein. Nämä suunnitelmat eivät tietenkään riittäneet vaan keskiviikkona suunnittelin, että kun on juhannuskin tulossa niin sitten juhannuksen jälkeen alan syömään terveellisesti. Tarkotus ei ollut siis ihan hotkimalla hotkiakaan tässä välissä, mutta herkkuja sallitaan useampi kuin yksi.

Tämä kuulostaa niin järjettömältä, mutta tiedän, että toimin luultavasti tuon viimeisimmän suunnitelman mukaan ja se suututtaa jo etukäteen. Tiedän sen, että olen itse itseni valtija ja minä määrään miten toimin, mutta kyllä tälläisinä hetkinä tuntuu, että se on joku muu joka minua kuljettaa.

Oli noiden suunnitelmien lomassa myös pohdintoja uuden ENE-kuurin aloittamisesta ja terveellisen ruuan tekemisestä ja liikunnan lisäämisestä, mutta yllättäen ne jäivät aika pieniksi verrattaen noihin toisiin. Mitäköhän tässä keksisi?

Huuto