Nyt melkein jo pelottaa. Viimeviikkoinen syntymäpäivien juhliminen näkyi tänä aamuna kun astuin vaalle. Lukemat näyttivät 139, jotain. Meinasin pyörtyä kun näin lukeman ja siksi jäikin se viimeinen numero huomioimatta.

Tein pientä analyysiä reaktiostani. Järkytyshän se oli ja jo ennen kuin olin vaalta noussut pois tuli mieleeni lieventäviä asianhaaroja. "Koti vaaka ei näytä samaa kuin sairaalan vaaka", "Olen todella turvoksissa. Sormetkin ovat ihan pökkelöt" , "Eilinen krapularuoka oli suolaista ja se sitoi nestettä", "Elimistöni on vielä järkyttyneessä tilassa lauantaisen juhlimisen jäljiltä, joten se ei näytä oikein".

Mietteeni ovat tosia, mutta pelottaa ne kaikki herkut siellä kotona mitkä juhlistä jäi. Olin varautunut siihen, että paino nousee, mutta yllätyksenä tuli se, että se nousi niin paljon. Ensi viikolla on se punnitus ja tein lupauksen, että paino ei saa nousta yhtään. Tämä viikko pitää ottaa erittäin tarkasti ja toivoa parasta.

En kuitenkaan aio olla koko viikkoa syömättä, vaan syön normaalisti. Teen päivälliseksi kevyempää keittoa, missä on paljon kasviksia. Tässä vaiheessa ei saa astua harhaan, että rupeaisi itseään rankaisemaan ja olisi nälässä vaan täytyy palauttaa ne hyvät tavat taas juhlimisen jälkeen takaisin.

Jos pitäisin "hullun" vesikuurin niin se taatusti kostautuisi punnituspäivän jälkeen. Tässä vaiheessa ne virheet on ennen sattuneet ja alamäki alkanut. Nyt toimin toisin, katsotaan miten käy.